' ' Rob's Reloading Organizer
 
 

Svenska  English

   Till första sidan Hem
   Skärmdumpar av programmet Skärmdumpar
   Systemkrav Systemkrav
   Hur man registrerar programmet Registrering
   Översättningar Översättningar
   Ladda hem programmet Ladda hem
   Vanliga frågor om Rob's Reloading Organizer Vanliga frågor
   Om företaget Robsoft Om Företaget
   Mina handladdnings sidor Handladdning
   Skicka ett mail till Robert Persson E-Post
 
 
Söndag
den 28 februari
2021


 
Antal besökare sen
2000-12-07

     Totalt:  
     I dag:  
     Just nu:  
     I forumet:  0
 
 
 
 
 
   
 
Rob's Reloading Organizer 3.2
 
     
  RRO är ett program som hjälper dig att spara dina laddata och som gör ballistiska uträkningar. Vissa program har koncentrerat sig på ballistiken och har dåliga möjligheter att spara laddatan. Andra program har koncentrerat sig på att spara laddatan men kan inte spara alla data som man behöver för att vara en "precisions" laddare.  
     
  2009-12-30 Uppdaterat programvaran till 3.2 samt uppdaterat installationsprogrammet så att det ska fungera på Vista och Windows 7  
     
  Bara ett fåtal försöker göra båda delarna samt att dom brukar ha ett krångligt användargränssnitt som ändå inte tillåter dig att spara data som är viktigt för vissa handladdare. Men med RRO så har jag försökt att skapa ett program som kan göra mer än att spara laddatan och göra ballistiska uträkningar.

RRO kan använda både engelska och metriska måttenheter samtidigt så det är inga problem om du vill använda grains till dina krutvikter och gram till kulvikterna.
Klicka på bilden för naturlig storlek
 
     
  RRO kan också hjälpa dig att skapa serier med laddningar för att testa nya laddkomponenter, samt att programmet hjälper dig med att skapa serier av laddningar med olika friflykt för att du lätt skall kunna uppnå den bästa precisionen på din patron.  
     
© 2002 Robbans Software & Webbdesign  
Tillbaka till toppen !